Az egyik legősibb babféle, magas fehérjetartalmű paszuly.
Zöldség, gyümölcs
Az étkezési mákot darálva számtalan módon felhasználhatjuk, általában édes ételekhez érdemes hozzáadni, például a pozsonyi ki...
Zöldség, gyümölcs
Elkészítés és felhasználás Felhasználása: Pirítva, őrleményként, krémként, sózva (szezámsó) hidegen sajtolt olaj formáj...
Zöldség, gyümölcs
Reneszánszát éli a köles, ez a gluténmentes csodagabonaként is emlegetett alapanyag. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen páratlan...
Zöldség, gyümölcs
A gersli hántolt, kerekded formájú, fényezett árpa-, ritkán búzamag. A legjobb minőségűek a kis méretű, kerek árpagyöngyök. A...
Zöldség, gyümölcs
A szárazbab magas A- és B1-vitamin, valamint szeléntartalma miatt fontos táplálék. Érdemes legalább hetente egyszer fogyasztani ezek...
Zöldség, gyümölcs
Különösen a vegetáriánusok számára jelentenek fontos táplálékot, hiszen fehérje összetételük igen hasonló az állati eredetű...
Zöldség, gyümölcs
Különösen a vegetáriánusok számára jelentenek fontos táplálékot, hiszen fehérje összetételük igen hasonló az állati eredetű...
Zöldség, gyümölcs