Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Lecsó gazdagon

Megnézte: 2153
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 55 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 12 zöldpaprika
- 8 paradicsom
- 2 pár virsli
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 10-10 dkg füstölt szalonna és gomba
- 6 tojás
- 1-1 evõkanál olaj, pirospaprika és ételízesítõ
- õrölt fehér bors
- só
- galuska

Elkészítés:

A szalonnát apró kockákra vágjuk, lepirtítjük, és a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a finomra vágott hagymát. Levesszük a tûzrõl, beletesszük a pirospaprikát, a paradicsomhúst, és kb. 5 perc múlva az apró kockákra vágott paprikát. Zúzott fokhagymával, ételízesítõvel, borssal, sóval ízesítjük, és majdnem puhára fõzzük. Végül beletesszük a feldarabolt, bevagdosott virslit, a felszeletelt gombát, és még 5 percig fõzzük. A felvert tojásokkal behabarjuk, úgy, hogy azért leve maradjon. Külön galuskával tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.