Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Mézes-mustáros csirke ditalonival

Megnézte: 14834
Fő számára: 2
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Tésztaételek

Hozzávalók:

1. Kifõzzük a tésztát a szokásos módon.

2. Serpenyõben üvegesre párolunk fél fej felaprított hagymát, majd rádobjuk a megtisztított, meghámozott, icipicire vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük. Kb. 5-10 percig takaréklángon pároljuk, majd apróra vágott petrezselymet szórunk rá.

3. Egy másik serpenyõben megpirítjuk a hagyma másik felét, majd rádobjuk a kockákra vágott csirkemellet, megsózzuk.Miután a csirkemell picit megpirult, fedõ alatt 10-15 perc alatt puhára pároljuk. Ezután adjuk hozzá a mézet és a mustárt, valamint a hagymás-gombás keveréket, és jól összerottyantjuk.

4. A kifõtt tésztával tálaljuk.

Elkészítés:

25 dkg ditaloni tészta
1 kis fej vöröshagyma
1 egész filézett csirkemell
2 kis fej gomba
2 evõkanál méz
2 evõkanál dijoni mustár

bors
petrezselyem

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.