Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Halászlé afrikai harcsából

Megnézte: 4419
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Halételek

Hozzávalók:

1,5 kg kárász, keszeg, apró hal
8 szelet afrikai harcsa
5 nagy fej hagyma
pirospaprika
2 cseresznyepaprika
8 darab halászlékocka

Elkészítés:

Az alaplébe valókat a négybe vágott hagymákkal legalább 2,5 liter vízben feltesszük főni. Amikor forr, megszórjuk pirospaprikával, belekerül a cseresznyepaprika, majd közepes lángon 20 percig főzzük.

Átpasszírozzuk a halakat, beledobjuk a halászlékockákat, s kanállal szétnyomkodjuk, ne maradjanak darabosan.
Beletesszük a halszeleteket, s még 4 percig főzzük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.