Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Fokhagymás sült nyúl

Megnézte: 11693
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 55 perc
Kategória: Vadételek

Hozzávalók:

- 1 nyúl
- 2 fej fokhagyma
- petrezselyem
- babérlevél
- 2,5 dl fehérbor
- 2,5 dl olaj
- só
- fekete bors

Elkészítés:

Megmossuk és darabokra vágjuk a nyulat. Megsózzuk, megborsozzuk, rádörzsöljük a babérlevelet és egy kicsit állni hagyjuk.
Takarékon, olajban 20 perc alatt átpirítjuk a nyuldarabokat. Ezután belekeverjük a zúzott fokhagymát és hozzáöntjük a bort. Néhány percig fõzzük és rászoórjuk a felvágott petrezselymet is. Utólag ha szükséges sóval és borssal ízesítjük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.