Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Shiitake gombás csirke

Megnézte: 4987
Fő számára: A paprikát kicsumázzuk, magjait kikaparjuk, húsát felkockázzuk. A gyömbért lereszeljük. Tálban ezeket a szójaszósszal és a zúzott fokhagymával összekeverjük. A shiitakét és a csiperkét vékonyan felszeleteljük. A fafülgombát 1 órára hideg vízbe áztatjuk. A húst vékonyan felszeleteljük, a szószba tesszük, és 10 percig állni hagyjuk. A hagymákat apróra vágjuk. Wokban felforrósítjuk az olajat, beletesszük a lecsöpögtetett húst (a mártást félretesszük), gyorsan megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombákat, ezzel is pirítjuk. A mártást is beleöntjük, összeforraljuk, végül belekeverjük a hagymát, és forrón tálaljuk.
Elkészítési idő: 80 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 80 dkg csirkehús
- 6-6 shiitake és csiperke gomba
- 1 kis csípõs paprika
- 1 cm-es gyömbér
- 1 evõkanál szójaszósz
- 7,5 dkg fafülgomba (szárított)
- 6 apró vöröshagyma
- 1 evõkanál olaj

Elkészítés:

4 személyre

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.