Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Tejszínes karórépa

Megnézte: 3114
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 8 karórépa
- 2 mogyoróhagyma
- 50 g vaj
- só és bors
- 4 dl tejszín
- 1 csokor apróra vágott metélőhagyma

Elkészítés:

A karórépát pucoljuk meg, szeleteljük fel és sós vízben negyed óráig pároljuk, majd lecsöpögtetjük.
A vajon futtassuk meg az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a répát. sóval és borssal ízesítjük. Locsoljuk rá a tejszínt, rakjunk rá fedőt és takarékon fél óráig pároljuk. Ha kész hintsük meg a metélőhagymával.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.