Elkészítés:
A meghámotott karalábékat vágjuk félujjnyi vastag szeletekre, a zöldséglevesben fõzzük puhára, és csepegtessük le. Az omletthez a tojásokat keverjük habosra, és ízesítsük sóval, borssal, petrezselyemmel, rozmaringgal. Szórjuk meg a zúzott fokhagymával és a reszelt sajttal, majd olajozott serpenyõben süssünk a karalábészeleteknél kicsit nagyobb átmérõjû omletteket. Ezután rétegezzük egmásra a fõtt karalábét az omlettekkel, és rakjuk tepsibe, egymás mellé. Öntsük alá a sóval, borssal ízesített tejszínt, majd 180 °C-os sütõben süssük 15 percig. Tálaláskor a karalábékat fektessük tányérra, locsoljuk körbe a mártással, és szórjuk meg petrezselyemmel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.