Megnézte: 1841
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Előételek
Megnézte: 1841
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Előételek
4 db nagy alma
30 dkg baromfihús
10 dkg színes paprika
2 dkg dióbél
1 szál póréhagyma
1 ek. kapribogyó
2 dl tejszín
3 dkg vaj
csipet kurkuma
Az almák tetejét levágom, belsejét kivágom, majd tepsibe pakolva sütöm 5 percet.
Csíkozom a húst, paprikát, a pórét karikázom.
A húst megpirítom vajon, és a paprikát, pórét is, utána sóval, borssal, kurkumával ízesítem.
Tejszínnel felöntöm, hozzáadom a kapribogyót, pörkölt dióbelet, az alma feldarabolt húsát.
1-2 percet még párolom, utána az almákba töltöm.
15-20 perc alatt készre sütöm 160 fokon.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.