Megnézte: 3444
Fő számára:
Elkészítési idő: 15 perc
Kategória: Előételek
Megnézte: 3444
Fő számára:
Elkészítési idő: 15 perc
Kategória: Előételek
8 db nagyobb paradicsom
10 dkg natúr krémsajt
1 csokor bazsalikom
oregánó
őrölt bors
tengeri só
A paradicsom héját bemetszve, forró vízbe mártjuk 1-2 percre és így könnyen lehámozható.Kalapot vágunk rá és óvatosan kiszedjük a magokat és a paradicsom belsejét.
A csokor bazsalikomból tegyünk félre 8 levelet és a maradékot pedig aprítjuk és hozzákeverjük a többi fűszer felhasználásával a sajtkrémhez.Majd a paradicsomba beletöltsük. A kalapba díszítésnek szúrjunk bele 1 bazsalikomlevelet és szórjuk le kis borssal.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.