Megnézte: 1605
Fő számára:
Elkészítési idő: 75 perc
Kategória: Halételek
Megnézte: 1605
Fő számára:
Elkészítési idő: 75 perc
Kategória: Halételek
2 kg afrikai harcsa
6 csapott evőkanál finomliszt
só ízlés szerint
3 teáskanál fűszerpaprika
2 teáskanál fokhagymapor
20 dkg sajt
5 evőkanál napraforgó olaj
0.5 dl víz
A harcsát megmossuk, fejét és az uszonyait levágjuk, kibelezzük és lenyúzzuk róla a bőrt.
Felszeleteljük, beirdaljuk és ízlés szerint besózzuk.
A lisztet a fűszerpaprikával és a fokhagymaporral összekeverjük, a halszeleteket megforgatjuk benne és olajjal kikent tepsibe tesszük. Aláöntjük a vizet, fóliával letakarjuk és előmelegített sütőben sütjük.
Készre sülés előtt 10 perce megszórjuk reszelt sajttal és fólia nélkül visszatesszük sülni, amíg a sajt ráolvad.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.