Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Paprikás sajtos harcsaszeletek

Megnézte: 1605
Fő számára:
Elkészítési idő: 75 perc
Kategória: Halételek

Hozzávalók:

2 kg afrikai harcsa
6 csapott evőkanál finomliszt
só ízlés szerint
3 teáskanál fűszerpaprika
2 teáskanál fokhagymapor
20 dkg sajt
5 evőkanál napraforgó olaj
0.5 dl víz

Elkészítés:

A harcsát megmossuk, fejét és az uszonyait levágjuk, kibelezzük és lenyúzzuk róla a bőrt.

Felszeleteljük, beirdaljuk és ízlés szerint besózzuk.

A lisztet a fűszerpaprikával és a fokhagymaporral összekeverjük, a halszeleteket megforgatjuk benne és olajjal kikent tepsibe tesszük. Aláöntjük a vizet, fóliával letakarjuk és előmelegített sütőben sütjük.

Készre sülés előtt 10 perce megszórjuk reszelt sajttal és fólia nélkül visszatesszük sülni, amíg a sajt ráolvad.

Jó étvágyat!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.