Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Pikáns zöldséges halászlé

Megnézte: 3582
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Halételek

Hozzávalók:

50 dkg pontyszelet
1 halászlékocka
2 szál sárgarépa
10 dkg csiperkegomba
1 db zeller
8 dl tej
1 dl tejszín
1 db citrom
2 db babérlevél

Elkészítés:

A sárgarépát és a gombát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.

A halszeleteket megmossuk, halászlékockával ízesített vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a zöldségeket, felöntjük a tejjel és a tejszínnel.

Lassú tűzön főzzük.

Jó étvágyat!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.