Megnézte: 3582
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Halételek
Megnézte: 3582
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Halételek
50 dkg pontyszelet
1 halászlékocka
2 szál sárgarépa
10 dkg csiperkegomba
1 db zeller
8 dl tej
1 dl tejszín
1 db citrom
2 db babérlevél
A sárgarépát és a gombát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.
A halszeleteket megmossuk, halászlékockával ízesített vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a zöldségeket, felöntjük a tejjel és a tejszínnel.
Lassú tűzön főzzük.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.