Megnézte: 3617
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Húsételek
Megnézte: 3617
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Húsételek
50 dkg szűzérme 2 cm vastag szeletekre vágva
1 evőkanál olaj
4 evőkanál liszt
2 vöröshagyma
4 dl tyúkhúsleves (kockából)
4 evőkanál áfonya dzsem
1 evőkanál méz
só
Serpenyőben megforrósítjuk az olajat, és a 2 evőkanál lisztben megforgatott, enyhén megsózott szűzérméket mindkét oldalukon 3-4 percig sütjük rajta. Kivesszük a húst, félretesszük.
A pecsenyelében 5-8 perc alatt megpároljuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk 2 evőkanál liszttel és elkeverjük.
A serpenyőbe öntjük a tyúkhúslevet, hozzáadjuk az áfonya dzsemet és a mézet, simára keverjük és 3-4 perc alatt besűrítjük.
A húst visszatesszük a mártásba, még egyet rottyantunk rajta.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.