Megnézte: 3401
Fő számára:
Elkészítési idő: 90 perc +
Kategória: Vadételek
Megnézte: 3401
Fő számára:
Elkészítési idő: 90 perc +
Kategória: Vadételek
1 kg marhahátszín
15 dkg sertészsír
20 dkg gomba
10 dkg császárszalonna
1 csomag vegyes zöldség
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 dl vörösbor
húsleves
morzsolt rozmaring
só
bors
A marhahátszín mindkét felét pirosra átsütöm zsíron.
Tűzálló tálba teszem és szalonnával spékelem, sózom, borsozom.
Felkockázott vöröshagymát, fokhagymát, gombát és a vegyes zöldséget teszem mellé.
Felöntöm a húslevessel és borral.
Letakarva párolom 2 órát, a sütőben, majd felszeletelve és tálalom.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.