Elkészítés:
A két Petrezselymes tyúkhúsleves-kockát egy liter vízben forraljuk fel.
Alaposan mossuk meg a spárgát. Vágjuk le a végeit és vékonyan hámozzuk meg. Kössük össze cérnával adagonként és főzzük meg az alaplében, míg teljesen meg nem puhulnak.
Közben főzzük keményre a tojásokat, hűtsük le, tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra.
Vegyük ki a spárgákat az alapléből, csepegtessük le. Rakjuk tányérra , szórjuk meg sóval és frissen őrölt borssal, majd tegyük rá az aprított tojást.
Olvasszuk fel a margarint, párologtassuk el belőle a vizet és öntsük a spárgára. Megszórhatjuk reszelt sajttal vagy zsemlemorzsával, majd süssük pár percig forró sütőben.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.