Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
/

E-mail:

Jelszó:

Az iskoláról

Cím: Csabai kapu 25.
Telefon: 46/555-414
Honlap: www.studium-suli.hu
E-mail: info@studium-suli.hu
Iskolánkat közel 5 éve alapítottuk az Oktatási Stúdió 90' Kft több mint 15 éves szakmai, szakképzési tapasztalatait felhasználva. A kezdetektől úgy gondoltuk, hogy iskolánkban az egyik legfontosabb alapelv, hogy megszokott iskolai légkörtől eltérő, barátiasabb, fiatalos iskolaként működjünk. Ha bármilyen kérdésed, problémád merülne fel nyugodt szívvel megkereshesd osztályfőnököd, tanáraidat. Mindezt természetesen megfelelő, modern, új környezetben ahol a tanuláshoz, tanításhoz szükséges minden technikai feltétel adott.

Az elmúlt időszakban folyamatosan fejlesztettük iskolánkat, növeltük a tantermek számát, technikai eszközeinket és fontos szakmai kapcsolatokat alakítottunk ki a Miskolci Egyetemmel és a Pécsi Tudomány Egyetemmel is.

Célunk, hogy a magas szakmai oktatási színvonalat ötvözzük a gyakorlatorientáltsággal és az egyéni készségek fejlesztésével. Az elméleti tudás ma már nem elegendő az érvényesüléshez, a kibontakozáshoz, ehhez biztos gyakorlati jártasságokra és különböző készségekre, kompetenciákra van szükség.

Ennek szellemében mi nem csak azt vállaljuk, hogy az egy vagy két éves képzés végén egy végzettséggel gazdagabb leszel, a lehetőségét kínáljuk, hogy fejlődj, tanulj, „megedződj”, hogy megálld a helyed.