Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
/

E-mail:

Jelszó:

Az iskoláról

Elérhetőség: Petőfi S. u. 7. Tel: 22/410-955
Történet: Tíz éve indult útjára a Művészetért Közalapítvány által fenntartott Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola, amely mára három megyében, tucatnyi telephelyen végez alapfokú művészetoktatást. Ez a tevékenység részben azt a célt szolgálja, hogy a régió kisebb településein is elérhetővé váljon a különféle művészeti ágakkal való ismerkedés lehetősége, részben igyekszik megvalósítani egy egységes szemléletű, magas színvonalú képzést.

A tíz év alatt több ezer diák fordult meg az intézmény falai között, és közülük sokan megfogalmazták a továbblépés lehetőségének igényét. Mi pedig teljes mértékben jogosnak tartottuk ezt az igényt, mivel úgy gondoljuk, hogy egy kitaposott úton is csak előre érdemes menni. Éppen ezért a Művészetért Közalapítvány 2006. szeptemberétől útjára indította Bodajkon a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskolát, ahol a művészeti képzés iránt érdeklődők középiskolai keretek között ismerkedhetnek tovább a különféle művészeti ágak mesterfogásaival.

A Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola Bodajkon, festői környezetben, az egykori Marsovszky-villa épületében található. Az évszázados parkkal körülvett iskolaépület ad helyet a középiskolai és művészeti képzésnek - de emellett kirándulások központjául, alkotótáborok helyszínéül is szolgál, a középiskola megalapítását követően pedig a jogszabályi előírásoknak mindenben megfelelő, nagyszabású belső átalakítással vált alkalmassá a középiskolai képzés befogadására.