Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
/

E-mail:

Jelszó:

Adu Vállalkozói Szakiskola és Szakközépiskola

(Dunaújváros) Csatlakozom

Az iskoláról

Elérhetőség: Cím: Apáczai Csere J. u. 61.
Telefon: (06)-25-401-321
e-mail: aduna invitel.hu
Történet: Az iskola fenntartója az �Adu-val Európába� Alapítvány. Az alapítvány célja korszerű, piacképes szakmai ismereteket nyújtani az iskolába jelentkezőknek. Fontos célkitűzésünk a hátrányba került fiatalok és felnőttek képzése, általános műveltséghez és szakképesítéshez juttatása.

Az intézményben nappali és esti munkarendben folyik a tanítás. Tanulóinkat jól felszerelt, felújított épületünkbe és otthonosan berendezett tantermeinkbe várjuk.

Értékelési, tanítási módszereink tanulóink egyéni igényeihez alkalmazkodnak. Gyakorlati képzőhelyeink a legkorszerűbb eszközökkel felszereltek.

Szakmát tanuló fiataljaink valódi termelőmunkát végeznek, ösztöndíjat, étkezési utalványt, teljesítményarányos munkabért kapnak.

Az esti munkarend szerint tanuló felnőttek számára egyéni tanulási utakat, lehetőségeket biztosítunk.

Az iskolában működő képzések egymásra épülnek. Érettségizett tanulóink emelt szintű vagy felsőfokú szakképesítést szerezhetnek nappali és esti munkarendben egyaránt.

Nagy figyelmet fordítunk a nyelvi és informatikai oktatásra. Tanulóink fakultatív nyelvi és informatikai órákon mélyíthetik el tudásukat, készülhetnek a továbbtanulásra.

Az 1997-ben alapított tagintézmény mára a dunaújvárosi kistérség egyik legismertebb iskolája lett.